Derfor må traditioner godt ændres

Hvem holder du jul med?

Hold da op, hvor er der mange følelser i spil, når det skal aftales, hvem, der holder jul – og med hvem. Uanset om familien er sammenbragt eller ej, kan netop den afgørelse være af yderst stor betydning. Juleaften er ikke mere som i Nøddebo Præstegård med fast besætning og rollefordeling år efter år. Tiderne skifter.

Når traditioner rystes, rystes noget i vores grundvold. Noget, der altid har været, som det har været længe, bør ikke ændres. Tror vi. Eller måske traditioner gerne må rystes – bare lidt – en gang i mellem? Intet er status quo – heller ikke sejlivede traditioner. Så, jo, selvfølgelig. Traditioner må og skal bøjes efter forholdene.

Sådan gør du… 

Først en servicemeddelelse
Vidste du…

  • at, du gratis kan låne alle mine inspirerende ebøger?  Lånes her
  • at, du kan også købe dit eget eksemplar. Købes her

Fra min egen verden

Lige præcis i år bliver en tradition rystet grundigt i min egen familie. I år har min datter foreslået, at HUN holder juleaften. Og, ved du hvad, {{firstname}}, jeg er himmel henrykt. Hvem siger, at min måde at holde jul på, er den eneste rigtige? Og tænk, hvor meget arbejde, der nu fjernes fra mine skuldre.

I år skal jeg kun komme som en god og glad gæst, være sovseekspert…. have masser af gode gaver med, og ellers bare være være totalt afslappet når ris a’la manden bydes rundt. Jeg glæder mig helt vildt til en ny juleaften, som jeg ved vil være i overordentlig gode hænder. Bare nyde min familie, nyde, at traditioner bæres videre – i nye forfriskende yngre rammer.

Trænger dine jule traditioner til at blive rystet lidt?

I min ebog ‘Jul uden stress – sådan overlever du december’, har jeg historier fra læsere, som fortæller om deres anderledes juleaftener, som i den grad har givet mindre stress. Det kræver mod, at ændre en tradition, og det kræver mod, at være den, der tør fremføre ønsket.

Det er aldrig for sent, at få en bedre jul uden stress.

Tips og tricks til en nemmere jul

Uanset, om du har brug for at ryste traditioner eller bare gerne vil have en fantastisk opskrift på hvid glögg, må du love mig at læse ebogen ‘Jul uden stress – sådan overlever du december’. Der er helt sikkert et par tricks, du slet ikke havde tænkt på, der kunne gøre din jul både nemmere og sjovere.

Du kan låne ebogen gratis på ereolen.dk her eller du kan købe dit eget eksemplar. Så har du den også til næste jul. Køb ebogen her.

God julefornøjelse
Lena Bentsen
www.farvelrod.dk

PS. Husk, at du gerne må dele dette nyhedsbrev med andre. Del, del, del. Alle fortjener en stressfri jul.

Dette indlæg blev udgivet i 2015. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *