Et ‘ordentligt rodehoved’

Jeg hedder Lena Bentsen, er oprydningsekspert, og et ‘ordentligt’ rodehoved. Altså et rodehoved, der har lært at holde ‘Orden med hjertet’, så jeg nu føler friheden i den grad af orden og hygge, som er rigtig for mig.

Lena Bentsen

Du kan også lære det!
Det behøver slet ikke at være en kamp i hverdagen at holde orden. Når hjertet kommer med ind over ligger sandheden lige for og oprydning bliver mere et samarbejde mellem dig og dine ting og følelsen af frihed opstår. Glæd dig.

Faktisk kan det grænse til det sjove, hvis bare der skrues på et par indre knapper. Det hjælper jeg med samtidig med, at du får hjælp til at komme i gang med opgaven. Der skal jo bund i det på en eller anden måde.

Siden 2005 har jeg afsløret hemmeligheden bag ‘Orden med hjertet’ på utallige kurser, foredrag, gennem mine bøger og videoer. Med min solide praktiske erfaring, mit virke som indretningskonsulent og terapeut er du i trygge hænder.


Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følger’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.

Vi ses
Lena Bentsen

Der er lukket for kommentarer.