Ryd op med hjertet

Hvis du savner følelsen af frihed, føler, at du ikke rigtigt kan slappe af, når du er hjemme, at dit hjem ikke lige er ‘dig’, at det altid roder, trænger du helt sikkert til at lære at rydde op med hjertet.

En dag du aldrig glemmer
Med Lena Bentsen metoden får du genvejen til følelsen af frihed, fordi du lærer at holde orden ved, at dit hjerte fortæller dig sandheden om, hvad der skal gemmes og hvad der ikke skal. Når du lytter til hjertets sandhed, kan du mærke friheden.

Du lærer en sandhed at kende, der gør det nemt at holde orden og føle frihed til at nyde livet. Er du klar til en livslang foranding?

Over ca. 6 timer får du hjælp af Lena Bentsen til at få det hjem, som er dit. Dit personlige hjem, hvor du kan lade op og hygge dig med god samvittighed. Oprydning, organisering og indretning bliver fremover en leg, hvor motivationen kommer fra den gode fornemmelse. Det hele bliver langt sjovere – og ikke mindst nemmere.

Når vi slutter sidst på eftermiddagen, ved du…

  • hvordan og hvorfor du holder orden
  • hvordan du får system og overblik
  • hvorfor der er ting, du absolut skal beholde
  • hvorfor, der er ting, du trygt kan sige farvel til
  • hvad frihed er !!

Tilbud kun til private kr. 4.979 inkl. moms og kørsel, men plus evt. færge/bro.
Virksomheder: indhent tilbud.

Det er aldrig for sent at få et nemt hjem med sjæl og charme. Grib friheden med hjertet.
Kontakt: lena@farvelrod.dk eller 20 410 420


Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følger’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.

Vi ses
Lena Bentsen

Der er lukket for kommentarer.