Når man flytter

Vi flytter alle sammen, nogle mere end andre, og enhver flytning rummer et farvel og et goddag. Noget skal vi blive slip på, for at kunne byde det nye velkommen. Sådan er det også når du som senior vælger at flytte til en mindre og mere overskueligt bolig.

Når boligen bliver for stor, og tanken om at flytte til noget mindre melder sig, er tiden allerede inde til at tage hånd om opgaven – og mange spørgsmål melder sig.

Huset skal sælges
Hvordan får jeg gjort huset salgsklar, så det bliver solgt hurtigst muligt? Hvor skal jeg begynde og ende? Hvor meget er det nødvendigt at gøre? Folk kommer rendende og kigger, hvordan føles det at være en udstillingsvare?

Dit fremtidige hjem
Et er at beslutte at flytte, et andet er at vide hvorhen? Eje eller leje? Bofællesskab eller helt for dig selv. Vedligeholdelse? Land eller by? Tæt ved børn og børnebørn eller ej? Får jeg brug for hjælp om nogle år?

Indbo skal minimeres til den nye bolig
Hvor meget er der plads til? Hvordan ved du, hvad der skal med og hvad der ikke skal med? Hvordan tager du ordentlig afsked med de mange minder? Hvordan skaber du et nyt hjem på begrænset plads? Hvordan får du dig selv med i hele processen?

Flytningen og det nye sted
Hvordan gør jeg det så nemt og overskueligt som muligt? Hvordan flyttepakker jeg så jeg kan finde det hele igen? Hvordan organiserer jeg det? Hvordan kommer jeg nemmest i kontakt med naboerne? Hvordan holder jeg grænsen mellem dem og mig? Hvordan bygger jeg et nyt netværk op?

En flytning kræver mange overvejelser og store beslutninger. Jeg hjælper dig på vej.
Du kan trygt henvende dig til mig. Jeg har selv stået i samme situation, og med mine mange år som oprydningsekspert i bagagen, har jeg lavet et drejebog til dig, så du kommer både hel og helt igennem processen.

Med venlig hilsen
Lena Bentsen
farvelrod.dk – 20 410420

Der er lukket for kommentarer.