Alle bogtitler – oversigt

 

Farvel rod – Hej frihed

Alle ting i vores liv er vores hjælpere, men der er jo ingen, der har sagt, at de skal være ansat på livstidskontrakt. En gang i mellem er vi nødt til at stille skarpt på, hvad de egentlig gør af godt for os i vores liv.

Med Farvel rod – Hej frihed bliver du taget hele vejen rundt, så du med sikkerhed ved, hvad du kan gemme, og hvad du ikke har brug for mere. Du skal gemme med hjertet.

Trods forskellige forsider, er indholdet ens.

cover farvel rod hej frihedKøb eBogen her
Lån eBogen her

 

 

 

 

Farvel rod Hej frihed, papirDette er den originale papirbog

Køb papirbogen her 
eller lån den på dit bibliotek.


 

Nyd dit køkken – 5 trin til nem orden og overblik

Nyd dit køkkenHvis du ubemærket har mistet din glæde ved dit køkken, er det et godt forslag at tynde ud i skufferne inden du kaster i tusindvis af kr. efter et nyt køkken. Det er slet ikke sikkert, at der skal de store ændringer til, før du igen trives.

Du bliver hjulpet ind i selv de inderste kroge og hjørner i dit køkken. Vi kommer hele vejen rundt, op og ned, ud og ind for at få justeret dit køkken, så det bliver DIT igen.

Læs mere eller køb eBogen her: saxo.com
Læs mere eller lån den på biblioteket her: eReolen


 

Nyd dit skrivebord – 5 trin til orden og overblik

Nyd dit skrivebordHvis du er godt træt af rod på skrivebordet, er her hjælpen til at få ryddet op i bunkerne og få det overblik, du altid har drømt om.

Du får oprettet et ‘gemme væk og finde igen-system’, der virker, så du altid vil kunne rydde op på et øjeblik. Et system, der gør, at du fremover kan holde orden.

Læs mere eller køb eBogen her: saxo.com
Læs mere eller lån den på biblioteket her: eReolen


 

Nyd dit klædeskab – sådan får du orden og plads til mere

OriginalHvis jeg fortæller dig, at det faktisk kun er 20% af alt dit tøj, du bruger, vil du bedre forstå, hvorfor du ikke kan få øje på det bedste, når det øvrige 80% spærrer for udsigten.

Dit liv skifter. Det samme gør din garderobe. Nu handler dem om at finde ud af, hvor du er lige nu og hvilket tøj, der hjælper dig med at være dig.

Køb papir- eller e-bog her: saxo.com
Lån ebogen gratis her: eReolen


 

Jul uden stress – sådan overlever du december

Jul uden stress - sådan overlever du decemberDet er aldrig for sent at få en dejlig julemåned, hvor du er forberedt på, hvad der end måtte dukke op af alt fra juleafslutninger, til gaveindkøb, til det rette tøj til julefrokosten.

Med eBogen her får du en række værktøjer, noget at tænke over og en masse gode tips en nemmere og bedre måde at tackle december på.

Læs mere eller køb eBogen her: saxo.com
Læs mere eller lån den på biblioteket her: eReolen


Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følg’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følg’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.

Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følger’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.

Vi ses
Lena Bentsen

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Der er lukket for kommentarer.