Livsoprydning

Om at rydde op i sit liv før efterkommerne tager over

Nu er det jo ikke fordi, vi bryder os om at tænke på, at livets skjorte en dag bliver for kort, men indtil videre må vi trods alt tage det som et fakta – indtil andet er bevist.

Et langt liv sætter sine spor, og det skal det, men er det alle spor, som kommer vores efterfølgere ved? Og hvor stort et arbejde har vi lyst til at sætte dem til, når vi ikke selv kan gøre en forskel mere?
Uanset, hvor langt du er nået i livet, vil en fokuseret Livsoprydning være til dit gode.

Gennem et langt, aktivt liv samler vi os masser af ting og sager, som er med til at give vores liv værdi. Og det skal det, men ikke alt beholder sin værdi, og slet ikke for vores efterkommere.

Selvfølgelig skal vi da leve vores liv fuldt ud med alt det bedste, vi har og formår. Hele vejen. Derfor handler ‘Livsoprydning’ ikke om minimalisme, aldrig, men om at begynde at tænke på, hvor vi kan lette oprydningsarbejdet for næste led i kæden.

Vi har alle har en hel del, som dybest set har ramt udløbsdatoen for anvendelse.

Samtidig med, at mange minder vil blive genopfrisket, får vi også sat fokus på gemmeværdien. Og tro mig – det er en uvurderlig lettelse at turde sige farvel til mange af de ting, som ellers bare har fyldt i både sind, skabe og skuffer. Ting, som vi ikke bruger mere, eller ting, som er os totalt ligegyldige – eller uvedkommende for andre. Lad os skåne efterkommerne for det dilemma.

Vi skal hele tiden huske, at det er vores liv, vi lever, med alt, hvad vi ejer og har – ikke efterkommernes, så både hjerte, mavefornemmelse og fornuft skal være med i en Livsoprydningen.

Jeg ved, at det kræver mod at gå i gang med Livsoprydningen, men det giver liv at rydde op i sit liv.

Kom til et inspirerende og livgivende foredrag om Livsoprydning.
Kontakt mig på lena@farvelrod.dk eller 20410420 og hør mere.

Lena Bentsen, oprydningsekspert

Der er lukket for kommentarer.