Hvem opfandt den pakkekalender???

Hvem opfandt den pakkekalender…? 

Nu er det jo ikke fordi, jeg ikke under børn pakkekalendere, for det er da en sød ting – især når indkøb, indpakning af uhyrlige små pakker, ophængning, der ikke altid fungerer godt nok, og overlevering er overstået.

Men lige meget hvem det var, der opfandt pakkekalenderen, er det noget af en stressfaktor. Det er både dyrt og møjsommeligt at skulle hitte på x antal 24 pakker. Og da vi jo også godt vil imponere lidt, må vi i gang, og den 1. december er uhyggeligt tæt på.

Børn af i dag bliver begavet ud over alle grænser. Også med kalendere. Og jeg kan hilse og sige, at papchokoladekalendere ikke er i høj kurs… Så, hvis du også
mest af alt har lyst til at hoppe af pakkekalenderræset, har jeg et godt råd til dig.

Sådan gør du, hvis du vil begrænse pakkekalendere…

Først en servicemeddelelse
Vidste du…

  • at, du gratis kan låne alle mine inspirerende ebøger?  Lånes her
  • at, du kan også købe dit eget eksemplar. Købes her

Og så skal vi have lavet om på den pakkekalender

I stedet for at lave en kalender med 24 pakker, laver du en kalender med kun én pakke ad gangen. Men det mest snedige er, at kalenderen bliver hos dig. Så der er altså kun en gave at indkassere, hvis modtageren kommer og besøger dig. Så kan du jo selv bestemme størrelsen på gave afhængig af besøgsfrekvensen. Og du får besøg.

Sådan får du en dejlig juletid uden stress

Hvis du gerne vil fremtrylle lidt mere julestemning, mere fred og ro, mere ah-fornemmelse i tiden fra nu og indtil jul, kræver det planlægning. Hjælpen er her: ebogen Jul uden stress – sådan overlever du december. Her får du tips og trick til at revurdere din jul eller bare komme nemmere om ved det hele – uden at miste værdi. Tværtimod.

Du kan låne ebogen på ereolen.dk her eller du kan købe dit eget eksemplar, så har du den også til næste jul. Køb ebogen her.

God julefornøjelse
Lena Bentsen
farvelrod.dk

Husk, at du gerne må dele de gode tips med andre 🙂

Dette indlæg blev udgivet i 2015. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *