Godt Nytår

Godt Nytår

Hvad enten du gemmer juletræet til Helligtrekonger eller det allerede er røget ud, er tiden efter jul og nytår oprydningstid.

Og så har vi balladen. Når al julehalløjet er væk, ser vi pludselig, at skrivebordet og dets nærområder måske ikke har fået den opmærksomhed, som det burde i den forgangne tid. Alt for meget er røget på en stand-by plads, til når der var mere tid…

Men hvornår får du mere tid? Og bedre tid?

Sådan gør du…

 

I morgen er det mandag. Den første egentlige arbejdsdag i det nye år, og alle hjul skal i gang igen. Og tro endelig ikke, at de kører langsommere, fordi vi nu skriver 2016. Så hvornår tror du, du får tid til at rydde op på dit skrivebord? Sådan rigtig rydde op, så du har det fulde overblik over alle nips og papirer?

Hvis ikke du får et par rigtig gode tips til at få organiseret hele balladen, bliver det måske slet ikke. Og jeg kan så inderligt godt forstå dig, for at rydde op i papirer er en kæmpe opgave.

Min største trøst er: jeg ved, hvordan du gør – og den viden kan blive din.
Min bedste anbefaling: Skynd dig at låne eller købe Nyd dit skrivebord – 5 trin til system og overblik. Du kan alligevel ikke undvære den. Lån den herKøb den her.


Lidt at komme i gang på:

  • Du skal sortere og tænke i kategorier.
  • Sorter affald (reklamer, ugeblade, aviser og opgørelser, der alligevel ligger på nettet).
  • Sorter derefter i kategorier. Hvad er der tilbage: arbejde – hobby – inspiration – økonomi – ??? – fortsæt selv.
  • Brug kun ringbind til det du MEGET SJÆLDENT skal have fat i. Ringbind er alt for besværlige til den daglige oprydning.
  • Brug hellere plastomslag, der er meget hurtigere at arbejde med. Især, hvis der på det øverste blad tydeligt står hvad indholdet er. Så skal du ikke først orientere dig.

At holde orden skal være en leg. Men gør nu som jeg foreslår: lån eller køb Nyd dit skrivebord – 5 trin til system og overblik med det samme.

Husk at nyde den frihed du får ved hvert stykke papir, du siger farvel til.

God fornøjelse
Lena Bentsen
Oprydningseksperten

OBS! Husk, at selvom de nok ikke vil indrømme det, kan mange af din venner sikkert også godt bruge et par gode råd. Så del endelig på facebook og andre medier.

Dette indlæg blev udgivet i 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *