Pressemeddelelse 29. dec. 10

 

Så smid det da ud!

”Hvis du har fået nogle rigtig fantastiske rædsler foræret som værtindegaver henover jul og nytår, bør du måske overveje straks at skille dig af med dem med hård hånd, inden de gror fast.”

Så barskt udtaler oprydningseksperten Lena Bentsen sig om de ting, vi får forærende af velmenende gæster. Ting, som vi overhovedet ikke har ønsket os, men pænt tager imod, og bagefter ikke aner, hvor vi skal gøre af. Og hvad med julegaver, fødselsdagsgaver eller endnu værre – ting vi arver?

Hvis du længe har savnet masser af gode råd og hjælp til at kunne smide ud med god samvittighed, er din redning nu tilgængelig i e-bogen ’FARVEL ROD – HEJ FRIHED’ af oprydningseksperten Lena Bentsen.

E-bogen giver dig alle gode grunde til at skille dig af med ting, der alligevel ikke siger dig noget. Du får også inspiration til, hvordan du gemmer, og hvordan du med ringe indsats holder orden i hverdagen.

Alle de gode råd findes i en elektronisk bog, som du læser på din computer og derfor aldrig bliver til fysisk rod.

Bogen udkommer 05. januar 2011

Læs mere på www.farvelrod.dk, hvor du også kan tilmelde dig et gratis minikursus.

Rod er manges udfordring, og skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 70205420, lena@farvelrod.dk

Om
Lena Bentsen er kendt fra radio, ugeblade, aviser og TV, hvor hun jævnligt inspirerer til bekæmpelse af rod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *