Pressemeddelelse 03. jan. 11

Er nytårsforsættet oprydning?

Stod du der kl. 24 og tænke: ”2011 skal være året, hvor jeg får bund i mit rod”?

Her er hjælpen. Rod er en ægte energisluger, men det forsvinder ikke af sig selv. For at projektet skal lykkes, får du her et par gode råd om rod med på vejen.

For oprydningseksperten Lena Bentsen er der ingen tvivl. ”Alle ting bor et eller andet sted. Hvis du ikke ved, hvor tingen bor, kan du ikke lægge den på plads. Tag en ting ad gangen og spørg: ”Hvor bor du?” – og du er allerede godt i gang.”

Hvis du længe har savnet masser af gode råd og hjælp til at kunne smide ud med god samvittighed, er din redning nu tilgængelig i e-bogen Farvel rod – Hej frihed af oprydningseksperten Lena Bentsen.

E-bogen giver dig alle gode grunde til at skille dig af med ting, der alligevel ikke siger dig noget. Du får også inspiration til, hvordan du gemmer og hvordan du med ringe indsats holder orden i hverdagen.

Alle de gode råd finder du i en elektronisk bog, som du læser på din computer og som derfor aldrig bliver til fysisk rod. Læs mere på www.farvelrod.dk, hvor du også kan tilmelde dig et minikursus.

Bogen udkommer 05. januar 2011

Rod er hver (mands) kvindes udfordring, og skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 70205420, lena@farvelrod.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *