Er du fanget i dit eget hjem?

Er du fanget i dit eget hjem?

Aldrig har jeg oplevet så mange, der ringer og beder om min hjælpende hånd – NU, NU, NU. Fordi, de er så grusomt trætte af at føle sig fanget i deres eget hjem. Fordi, de så inderligt  længes efter at føle friheden i mere orden.

Tænk, hvis tabuet er ved at være brudt. Tænk, hvis du og mange andre endelig har indset, at det kan godt være, at det roder, men at det er bare en tilstand, der kan gøres noget ved. At det er OK at hente hjælp. Hjælp til at få taget hul på det, hjælp til at kunne overskue processen, hjælp til at forstå, hvad det handler om, hjælp til selvhjælp, hjælp til at finde friheden…

I sidste uge var jeg hos en elskelig dame på 84 for at hjælpe hende til mere orden. Hendes mor… kunne sagtens holde orden, men pædagogikken fejlede, da det skulle læres videre. Nu mente denne elskelige dame selv, at tiden var inde til at få det lært… Er det ikke skønt?

Jeg har før skrevet om time-temaer, hvor du i en time giver den gas med f.eks. kun at have fokus på aviser og reklamer. I dag skal du finde dit lykkepunkt. For den ældre dame, var det to stakke med brugsanvisninger, der udløste lykkefølelsen hos hende, da de blev minimeret.

Sådan gør du
Dit lykkepunkt kan være stort eller lille. Spørg dig selv, hvor du allermest vil du føle lettelse, hvis du fik luft og orden? Måske en vinduskarm, måske gulvet i bryggerset, måske de 4 nederste trin på trappen til kælderen. Kun du ved det, men der er sikkert et eller andet område, som du inderst inde godt ved, ville være SÅ dejligt at få styr på. Brug en time og nyd så resultatet.

Der er masser af hjælp at hente her:

  • Farvel rod – Hej frihed. Sådan kommer du rodet til livs. (Bogen ingen kan undvære)
  • Nyd dit klædeskab – sådan får du orden og plads til mere
  • Nyd dit køkken – 5 trin til nem orden og overblik
  • Nyd dit skrivebord – 5 trin til system og overblik
  • Jul uden stress – Sådan overlever du december

Og det allermest effektive:

  • 6 timers intensiv coaching af Lena Bentsen – det rykker!
  • Ring 20 410 420 og fortæl mig om din udfordring

Med venlig hilsen
Lena Bentsen

Læs mere her: www.farvelrod.dk
Og husk at dele på Facebook osv. med dine venner.

Fordi alle fortjener friheden i mere orden

Dette indlæg blev udgivet i 2015. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *