Orden på den fede måde

Hvis du længes efter at få ‘orden på den fede måde’ på, må du ikke gå glip af denne workshop. Du kommer helt ind i maskinrummet. Helt ind der, hvor din gamle oplevelse af kedelig oprydning bliver transformeret til den nye oprydningsmetode, der er sjov og nem.

For hvis du tror, at der kun findes én måde at at få orden på, skulle du overveje at komme på denne workshop om ‘Orden på den fede måde’.

Her vil du lære en langt sjovere måde …

  • at gemme og organisere på
  • at sortere på
  • at finde vejen til orden på
  • at holde din nye orden vedlige på

Eksklusiv workshop
Du har sikkert et ønske om mere orden og har nok taget livtag med opgaven mange gange – men uden det varige resultat. På denne eksklusive workshop vil du finde vejen til ‘Orden på den fede måde’.

Du vil komme bag om udfordringen med at holde orden. Du vil få den dybere forståelse for, hvad der ligger til grund for orden. Hvad gevinsten ved orden er.
Efter denne workshop er det slut med at rydde op for altid – fremover skal du har ‘Orden på den fede måde’ så du får tid og frihed til at nyde livet.

Workshoppen kører fra kl. 10.00 til 16.00.

Det er alt for billigt
Udover selvfølgelig mit gode og inspirerende selskab, får du værdifuld viden og værkstøjer til, at du hurtigt kan komme i gang med din egen rejse til et liv med meget mere orden – på den fede måde. Der er fuld forplejning og værdifulde goodies til dig.

Begrænset antal pladser
Der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil være sikker på at komme med, så tilmeld dig med det samme.

Kolding – 08. november 2014 – tilmelding HER
Læs mere her.
Spørgsmål og svar.

 

Der er lukket for kommentarer.