Spørgsmål og svar

Hvis du stadig er i tvivl om denne workshop kan hjælpe dig på vej…

Spørgsmål
Jeg har altid rodet og tror egentlig ikke der er nogen redning. Kan denne workshop virkelig ændre mig?

Svar
Det er aldrig for sent at få orden. På workshoppen vil du få et helt andet syn på, hvad rod og orden er, som gør det meget nemmere at få orden.

___

Spørgsmål
Jeg har så svært ved at smide ting ud. Det gør, at jeg aldrig kommer i bund. Det er vel en indgroet ting, som der ikke kan ændres på?

Svar
På workshoppen kommer vi bag om, hvorfor vi binder os til ting, og hvorfor der er forskel på bindinger. Du vil lære, hvad du skal gemme og hvad du absolut ikke bør gemme på mere.

___

Spørgsmål
Jeg synes, det er pinligt, at jeg roder, og jeg har ikke lyst til at stille mig frem på en workshop.

Svar
Du er ikke alene. Alle de andre, der deltager, har nøjagtigt den samme overvejelse. I er i trygge hænder. I kommer jo for at blive bedre til noget, I ikke har lært ordentligt mens tid var. Det er da flot!!!

___

Spørgsmål
Min mand roder. Bliver han bedre til at holde orden, hvis jeg deltager på workshoppen.

Svar
Det ville jo være aller bedst, hvis din mand deltog, men jeg er overbevist om, at ved at ændre på nogle af dine holdninger, vil det smitte af på din mand.

___

Spørgsmål
Jeg har arvet en masse sager, som nu bare står i kælderen. Vil du også komme omkring, hvad jeg kan gøre ved det?

Svar
Helt rolig. Når du har været på workshoppen, vil du næsten ikke kunne vente med at komme hjem og gøre noget ved det.

___

Spørgsmål
Jeg bor på Sjælland/i Nordjylland og synes Kolding ligger meget langt væk. Holder du snart en workshop i nærheden af, hvor jeg bor?

Svar
Kolding er det mest centrale sted i Danmark med både gode motorvejsforbindelse og togforbindelser, så du vil ikke skulle bruge ret meget mere tid på at komme til Kolding end en anden større by i din nærhed. Stedet, hvor workshoppen afholdes, ligger lige overfor Kolding banegård, og der er gratis parkering meget tæt på.

___

Spørgsmål
Jeg vil gerne komme dagen før. Er der mulighed for overnatning?

Svar
Ja, du kan sagtens overnatte på stedet. First Hotel har værelser til rimelige penge.
Tjek her: First Hotel

___

Spørgsmål
Er det ikke lidt vel mange penge for at lære noget så enkelt som at rydde op?

Svar
Er det enkelt? Du får både visdom og værdier for mange flere penge, end du betaler for workshoppen. Visdom og værdier, der vil ændre dit liv for evigt. Visdom og værdier, der vil spare dig for mange andre udgifter på den lange bane. En meget værdifuld gave til dig selv.

___

Spørgsmål
Jeg er vegetar. Kan jeg bestille vegetarisk frokost?

Svar
Bare sig frem.

___

Spørgsmål
Jeg har allerede læst flere af dine bøger, tror du jeg kan lære mere?

Svar
Hvis du endnu ikke har den orden, du gerne vil have, er der mere at lære. Selvom jeg håber du har oplevet i mine bøger, at jeg taler lige præcis til dig, vil du på workshoppen have mulighed for at komme med helt dine egne problemstillinger. Der vil også være nye vinkler og masser af ny viden, du ikke har hørt eller læst før. Og så er opfriskning altid godt.

___

Flere spørgsmål
Hvis jeg ikke har svaret på det du allerhelst vil have svar på, må du endelig sende mig en mail. Hvis du mangler et svar, er der sikkert også andre der gør.

Send mig fluks en mail med dit spørgsmål: lena@farvelrod.dk

Hvis du er klar til at tilmelde dig, så gør det med det samme HER.

Det er aldrig for sent at få orden.

Med venlig hilsen
Lena Bentsen

Der er lukket for kommentarer.