‘Sådan afliver du bunkerne på skrivebordet’

Et eKursus, der over 5 trin vil forvandle dit skrivebord og give dig orden og overblik

  • Forsøger du fortvivlet at arrangere bunkerne på dit skrivebord uden stadig at have det fulde overblik over, hvad de gemmer?
  • Har du på fornemmelsen, at der kunne ligge noget, du har glemt at gøre?
  • Oplever du følelsen af afmagt, når du bare overvejer at gå i gang med at rydde op?

Du er ikke ene om det. Uorden på skrivebordet er tit en stor udfordring, fordi der er så mange forskellige kategorier af papirer samlet her.

Kontoudtog, informationer fra pensionsselskaber, banker, foreninger, artikler, skole, arbejde, fritid, børnetegninger, fakturaer, rykkere, invitationer, festsange, bonner, kvitteringer, kloge pjecer, brugsanvisninger, hobbyting og massevis af andre kategorier.

På dette eKursus bliver du over 5 trin ledt igennem en proces, hvor du

  • kommer HELT i bund med alle dine bunker
  • får oprettet et ‘gemme og finde igen-system’, der virker, så du altid vil kunne rydde op på et øjeblik – og genfinde dine ting
  • ved, hvordan du fremover holder orden

Din investering i at få det fulde overblik er kr. 849,50 for eKurset – og så din egen indsats. Du vil komme til at spare i tusindvis af kroner ved at have orden på dit skrivebord. Der er ingen grund til at vente. Køb eKurset ’Sådan afliver du bunkerne på skrivebordet’ med det samme.

Når du går i gang med dette kursus, er det fordi, du har et ønske om, at du fremover ikke vil bruge tid på at lede efter værdifulde papirer, der er blevet væk, det vigtige telefonnr., passet, bonnen du skulle have refunderet, fakturaen, der burde være betalt, billetten til skiferien, tilbuddet der smuttede, fødselsdagen du missede …..

Hvad har bunkerne kostet dig indtil nu? Hvor meget vil du spare fremover ved at have orden i dine ting?

Når du har orden i dine papirer, vil du opleve en følelse af lethed, en følelse af, at det er dig, der bestemmer. At du har overblikket og kan holde fri med god samvittighed.

Lyder det lækkert? Et fedt skrivebord er ikke forbeholdt de andre. Skal det være dit nu? Du er kun Kr. 849,50 fra, hvor du er nu og til orden. Hvor lækkert vil det være?

Slut med dårlig samvittighed. Jeg skal på eKursus nu.

Der er lukket for kommentarer.