Sagt og skrevet

Susanne og familie (Blog)

Hvis der er noget, vi ikke mangler her i hytten, så er det bunker og depoter. Nogen vil måske kalde det rod. Og ja – det er det vel egentlig også. Jeg har ikke tal på de gange, hvor jeg har taget fat. Fået vendt nogle bunker og egentlig bare lagt dem pænt. En af de første dage i påskeferien var jeg i vores lokale Fakta og kom hjem med Farvel rod – hej frihed. Og meget forudsigeligt, så landede bogen i en bunke. Der lå den så på spisebordet mellem andet godt, indtil jeg kom i tanke om den søndag aften. Jeg satte mig ned og fik den læst fra start til slut, og grin bare – men jeg så altså lyset.

Læs mere
________________________________________________________________________________

Gitte
Ny oprydningsfan, 40 år

Kære Lena
Hvor er det genialt med disse mails! Jeg er meget begejstret og motiveret på grund af dig. I en omtale af din bog ’Farvel rod – hej frihed’ så jeg, at man kunne tage en ting og spørge den: ”Hvor bor du?” osv. – denne metode har bragt lykke herhjemme hos min 7-årige datter og min 3-årige dreng, der synes det er sjovt at rydde op på denne måde.

Normalt skændes og panikker min mand og jeg over rengøring og især oprydning før større sammenkomster herhjemme, men da værten for en familiefrokost i påsken var blevet syg på dagen, lagde vi hus til med kun fire-fem timers varsel. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor nemt det var at gå til, fordi jeg åbenbart har fået meget mere styr på vores ting og sager og ”hvor de bor”, end jeg gik og troede. Dejligt!

Det er lige før jeg savner, at dine mailtips tikker ind dagligt. Din måde at motivere via mail er genial. Tak for det, Lena.

________________________________________________________________________________

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.