Sagt af deltagere

Jeg fik sådan en lyst til at gå og gå i gang. Lige pludselig er det ikke længere uoverskueligt.
Merete

Tænk, jeg troede jeg var alene om ikke at kunne overskue mit rod. Det var så befriende at finde ud af, at vi er rigtig mange i den båd… Lena er den perfekte kaptajn.
Anita

Workshoppen var alle pengene og den lange tur værd. Jeg har fået blod på tanden til at gå i gang derhjemme. Masser af redskaber til at sige farvel til sit rod.
Britta

Jeg har fået et stort udbytte af dagen, med fokus på, hvorfor jeg/det roder og hvad jeg kan/skal gøre ved det. Alt sammen serveret på en levende og humoristisk måde 🙂
Helle

Det vigtigste udbytte af workshoppen var de konkrete og praktiske tips men også den dybere psykologi bag rodet, og hvad jeg kan gøre ved det.
Kristina

Jeg har fået redskaber til at tackle de uoverskuelige mængder af rod, som jeg genererer. Fået blik for, hvad der er nødvendigt og unødvendigt at eje. Fået mod til at smide ud i stedet for at flytte rundt på det.
Tina L

En dag i Lenas selskab er som en multivitaminindsprøjtning.
Anne-Grethe

Jeg har fået fornyet energi og tro på, at jeg kan holde orden og få ryddet op. Jeg har lyst til at gå hjem og tage fat i hængepartier og sige farvel til de mange ting, jeg alligevel ikke bruger.
Hanne

Jeg blev klarere på definitioner på rod og kan nu se, hvor jeg har mine arbejdspunkter/indsatspunkter. Tænk, at jeg nu ved, at jeg ikke skal organisere mig ihjel, men have fokus på ‘lette’ løsninger.
Elisabeth

Jeg har fået ny indsigt i, hvordan jeg skal håndtere papirarbejdet og ved, hvordan jeg skal sortere og organisere. Tænk, at jeg kun behøver een mappe – lige her og nu!
Bente

Hold da op, er det virkelig så enkelt at få orden! Og tænk, at jeg skulle blive 55 år gammel før, jeg fandt ud af det.
Susanne

 

Der er lukket for kommentarer.