Nyd dit liv

Nyd dit liv – 10 enkle veje til et bedre (par)forhold

Lykken er ingen tilfældighed. Nogle kan bare det med at tiltrække både de rigtige mennersker – og lykken. Du kan også lære det.
I bogen her får du 10 magnetiske, tiltrækkende veje, så også du kan tiltrække dig lykkens gode opmærksomhed i livets mange forhold.

Nogle er heldigere end andre, vil nogen påstå. Kunne du tænke dig selv at vide, hvordan du påvirker det held? Også når det handler om at finde en partner eller i alle de andre forhold i livet?

Jeg ved godt, at mange i dag lever uden en partner, og vil påstå, at de har det helt fint med det. Det er jeg glad for at høre, men alle de mange datingportaler fortæller noget andet.

Men egentlig handler det jo ikke KUN om kæresteforholdet – det handler om alle forhold. Om det at bevæge sig rundt i det sociale system. Om det at leve. Om det at være.
Og det gør vi jo alle sammen. Ingen kan melde sig ud. Hverken dig eller mig. Hverken din nabo eller hende henne i Netto, men hvor kan det være pokkers svært.

Kigger vi bagom, er det nemmere end, du tror. De altid populære kan og bruger et par tricks, du også kan lære. Kunsten er at kende de tricks – dem lærer du her.

Med eBogen Nyd dit liv – 10 enkle veje til et bedre (par)forhold til bare kr. 149,95 kan du blive ret godt kørende. Køb den her og kom i gang med det samme.

Det er aldrig for sent at blive attraktiv.

 

 

Der er lukket for kommentarer.