Orden på den nemme måde

Underholdende foredrag om, hvorfor du aldrig skal rydde op mere.
Hvem i alverden har sagt, at det skal være kedeligt og grænsende til en straf at rydde op og holde orden? Din mor måske, men det skal være slut nu.

I Foredraget ‘Orden på den nemme måde’ får du flyttet godt og grundigt rundt på dine gamle overbevisninger, så det at holde orden fremover vil være en leg, du glæder dig til.

I løbet af en time eller to vil Lena Bentsen afsløre vejen til ‘Orden på den nemme måde’. En langt sjovere vej, der for altid vil ændre dit syn på dit habengut og på din evne til at holde orden.

Det er aldrig for sent at få mere orden
Liv leves og minder samles, men når vores hjem stille og roligt forvandles til vores eget lokalmuseum, har det måske taget overhånd. Rejsebrochurerne, bøgerne, nips og det alt for meget linned. Gode ting samlet gennem et langt liv, men som nu er blevet en fysisk byrde, som ikke er til gavn og glæde mere. Hvad gør man så?

På en underholdende og let måde inspirerer oprydningseksperten Lena Bentsen til, hvordan man rydder op og får orden og overblik – i skabe og skuffer fra kælder til kvist.

Orden for begyndere og let øvede
Selvfølgelig kan du rydde op, det har din mor jo lært dig. Eller har hun? 
Det er aldrig for sent at lære, hvordan du får ‘Orden på den nemme måde’. Oprydning behøver slet ikke at være hverken kedeligt eller besværligt. Tværtimod.

I løbet af dette foredrag serverer Lena Bentsen tips og trick på et sølvfad til, hvordan du på får orden fra kælder til kvist – på den nemme måde.
Når du vel underholdt går hjem, er du parat til at se på dit hjem med nye øjne og ved, hvordan du får en dagligdag med mere orden, overskud og overblik – og tid.

“Det er ikke mit rod…”
Der er ikke ret mange steder som på arbejdspladsen, hvor ejermanden af rod kan forsvinde. Og hvem skal så tage ansvaret?
For alt for mange ligger der en erindring om straf i oprydning. Men det kan der heldigvis laves om på.

I løbet af dette underholdende foredrag vil oprydningseksperten Lena Bentsen trække på både din genkendelse af skæve rodoplevelser og din undren over, hvor nemt det kan være at få ‘Orden på den fede måde’.
Samtidig med, at du er underholdt på den gode måde, er det også startskuddet til oprydning på en helt ny og sjov måde – om det så er på job eller hjemme.

Kontakt Lena Bentsen for pris og aftale.
lena@farvelrod.dk
20 410 420


Følg med
Du er altid velkommen til at følge Farvelrod på Facebook  bare klik på linket.
Når du er inde, så husk at klikke på ‘Følger’ så du automatisk får at vide, når jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med dig.

Vi ses
Lena Bentsen

Der er lukket for kommentarer.